tisdag 9 november 2010

Några uppdateringar....

I fredags efter det att vi slutat arbeta så styrde vi kosan ner mot Nyköping och min mamma och barnen. Gissa om det blev pusskalas! Nästan en hel vecka utan dem. Men jag tror att vi alla kan må bra av den veckan. Men bara en gång om året!!!!!

På lördagkväll bjöd mamma ut oss alla på Restaurang Forsen, vi åt jättegod mat och vin till det. Barnen som inte är så vana att äta ute skötte sig fint(läs Axel).

Söndagen innehöll det hett efterlängtade kennelbesöket på kennel Wibrimics. Britt och Micke tog emot oss fint och visade oss de tre underbara hundarna Elvis, Tindra och Mimmi. För er som inte kommer ihåg så är de av rasen Irish softcoated wheaten terrier - Softis.
Elvis som är 8mån var precis så busig som en unghund kan vara, Tindra lika gammal var betydligt lugnare och 3-åriga Mimmi var så lugn och fin. Självklart att de ville hälsa och var lite uppspelta när vi kom men de lugnade sig ganska snart.
Axel var alldeles exter efteråt och Tea ännu mer kär, jag och Tomas sa bara att:jaa........ Hoppas vi kan få köpa en valp därifrån sen till sommaren!!

Nu är det en ny arbetsvecka som har börjat.....

Inga kommentarer: