onsdag 26 januari 2011

Skidhelg - underbart!

Åh, vilken lycka att få packa bilen med make, barn, skidor och väskor! Vi drog till Vemdalen direkt efter barnen hade slutat skolan i fredags. Bilresan gick bra trots regn och -8.
Vi kom till stugan vid 19-tiden nästan samtidigt som värdfamiljen Hanson, packade in oss och började med maten. Då kom den sista familjen till stugan, Brolinarna. Alla samlade.
God mat och gott i glasen! Barnen känner ju varandra sen flera år tillbaka så det var ingen konst. Vi vuxna pratade och pratade över några glas. Mycket trevligt!
Lördagen tillbringade vi i Vemdalens backar, superkul att få åka i riktiga backar(inte bara i Hede). Lunchen åt vi i Hovdestugan. Sen blev det några timmar till.
Hem till stugan för lite uppfräschning och underbart god fläskfilégryta. Gott i glasen även denna kväll. Lite tidigare i säng denna kväll som även innehöll ett cirkusframträdande av de duktiga barnen.
Söndagen innebar lätt städning, packa bilarna och iväg till Björnrike. Tyvärr hade det efter pistning kommit ca 3dm så det var en aningens tungåkt. Men god lunch fick vi.
Efter dagen styrde vi åter mot Hudiksvall och var hemma vid 19-tiden. Summan av kardemumman = underbart avslappnad helg. Detta blir en tradition, eller hur Hansons och Brolins??!

Inga kommentarer: