söndag 4 juli 2010

Vilken härlig dag det var igår!

Vi vaknade ganska tidigt allihopa för att förbereda det sista inför Teas sommarparty. Strax innan kl.11 kom familjen Hanson med båt, och sen bar det iväg med traktorn+släpet till bystugan för att hämta barnen. Vid 11.30 hade alla 13 kommit + några föräldrar. Barnen blev skjutsade av farfar Bosse på släpet ner till stugan.
Där blev det tjoochtjim på en gång alla ville bada, men först så ville Tea bjuda på chokladdoppade jordgubbar. Sen blev det bad.

Eftersom Anders hade både båt och deras badring med sig och vi har lika så fick alla som ville prova på att åka ring efter båtarna. Å hej vad det gick!!

Sen stod det korvgrillning på programmet, men som vanligt har barnen inte tid att äta mer än en korv(behöver jag säga att vi har korv+bröd över?). Hade även gjort picknickbröd som iaf blev uppskattat hos föräldrarna. Det skrevs recept så pennorna glödde!

Barnen badade & sen hade Tea gjort frågor. Det delades upp i två lag, efter frågorna så avgjordes tävlingen med vattenrace.
Lagom med fika sen, fröken Sanna hade med sig både gul och röd vattenmelon. Har aldrig smakat gul förut-gott. Det fanns även persikor och solkaka på fikabordet tillsammans med saft och kaffe. Barnen fikade fort för att hinna med ett sista dopp innan hemförd vid 16.30 tiden.

Vi hade det såå härligt! Vädret var perfekt och barnen är fabtastiska, Axel nöjd för han fick ju vara med han oxå.
Men nöjdast var nog Tea, mammas lilljänta, hon strålade hela dagen och har ett skönt minne för livet!

Inga kommentarer: